fbpx

Behandelingen Kom alleen of met z'n tweeën genieten van onze unieke behandelingen

Treatments bij Sjaba wellness - Massage & Health

Oliemassages

SJABA MASSAGE - 30 min
nek, rug en schouders€ 40,00
SJABA MASSAGE - 45 min
nek, rug, schouders, armen en handen€ 50,00
SJABA ONTSPANNINGSMASSAGE - 60 min
hele lichaam€ 60,00
SJABA ONTSPANNINGSMASSAGE - 75 min
hele lichaam€ 72,50
Deep Tissue / Sport Massage - 60 min
hele lichaam€ 60,00
Deep Tissue / Sport Massage - 75 min
hele lichaam€ 72,50

Thai Yoga Massages

THAI YOGA MASSAGE - 60 MIN
Thaise massage zonder olie€ 60,00

Zwangerschapsmassages

ZWANGERSCHAPSMASSAGE - 60 MIN
Na 4 maanden zwangerschap€ 60,00

Kindermassages

KINDERMASSAGE - 40 MIN
kinderen tussen de 4 en 12 jaar€ 30,00
KINDERMASSAGE - 60 MIN
kinderen tussen de 4 en 12 jaar€ 35,00
TIENERMASSAGE - 60 MIN
kinderen tussen de 13 en 17 jaar€ 50,00

Hotstone massages

HOTSTONE MASSAGE - 60 MIN
Combinatie van massage en warme stenen€ 65,00
HOTSTONE MASSAGE - 75 MIN
Combinatie van massage en warme stenen€ 80,00

GEZICHTSBEHANDELINGEN

EXPRESS - 30 MIN
Regenerative Hydra, Recover Touch of Active Pureness€ 40,00
SACRED NATURE - 50 MIN
Behandeling met biologische producten€ 70,00
REMEDY - 50 MIN
Behandeling voor de gevoelige huid€ 65,00
COMPLETE GEZICHTSBEHANDELING - 60 MIN
All-In-One gezichtsbehandeling€ 70,00

In onze praktijk worden GEEN erotische massages gegeven. Uw respect ten aanzien van onze therapeuten stellen wij zeer op prijs. Onze behandelingen zijn uitsluitend op therapeutische basis georiënteerd.
Gezichtsbehandelingen

Naast de populaire Complete Gezichtsbehandeling (60min) hebben we nu 3 geweldige nieuwe [comfort zone] express (30min) gezichtsbehandelingen aan het assortiment toegevoegd. De schoonheidsspecialiste zal een huidanalyse uitvoeren en aan de hand daarvan een Regenrative Hydra, Recover Touch of een Active Pureness behandeling verzorgen. Daarnaast hebben we nog een hele pure behandeling (50min) met uitsluitend biologisch producten uit de [comfort zone] Sacred Nature lijn. Heb je een super gevoelige huid en kan je eigenlijk nooit een gezichtsbehandeling hebben omdat je daarna veel last van je huid hebt? Dan hebben wij de oplossing met onze Remedy (50min) gezichtsbehandelingen. De Remedy productlijn van [comfort zone] is ideaal voor de gevoelige huid en kan jij eindelijk ook eens genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Heb je genoten van de gezichtsbehandeling en wil je langer genieten van het effect? Van alle behandelingen zijn er ook producten beschikbaar voor thuis gebruik. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.

Duo Massage / Behandelingen

Onlangs is Sjaba wellness verhuisd naar de nieuwe locatie in Mierlo-hout en kunnen wij 2 behandelingen gelijktijdig aanbieden in dezelfde ruimte. Heerlijk tegelijk genieten met uw partner, vriendin of vriend of met wie dan ook. Uiteraard heeft u beiden de keuze welke behandeling u wenst. Duo-behandelingen zijn uitsluitend op afspraak mogelijk.

Sjaba Ontspanningsmassage

De Sjaba Ontspanningsmassage is een combinatie van de klassieke Zweedse massage en een milde vorm van Thaise massage.
Bij deze massage maken we gebruik van drukpunten, wrijvingen en pure amandelolie. Binnen de door u gereserveerde tijd kunt uzelf bepalen hoe wij het beste de massage kunnen verzorgen. Wilt u het iets steviger of toch iets meer ontspannend. Wilt u meer aandacht aan bijvoorbeeld uw rug, nek, schouders of benen? Laat het ons weten. De rest wordt uiteraard vakkundig door de masseuse ingevuld.

Deep Tissue Massage

Bij de Deep Tissue massage wordt gebruik gemaakt van speciale technieken waaronder het effectief gebruik van de duim, ellebogen en palmen voor het diep graven in de verschillende pijn- en stresspunten vaak geassocieerd met inspannende lichamelijke activiteiten

Deze behandeling bevordert de verhoging van de bloedtoevoer en de afbraak van littekenweefsel, het maakt de spanning blokkades en knopen los en helpt de flexibiliteit van de gewrichten en spieren te verbeteren.

Kindermassage

Bij kindermassage gaat het om de aanraking en liefdevolle massage van het kind en minder om het masseren van de spieren. Aanraking maakt het hormoon (oxitocine) aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat het gevoel van ontspanning en veiligheid toeneemt en dat de hoeveelheid adrenaline afneemt. Hierdoor kan het kind beter concentreren, ontwikkelen, rustiger slapen en zal stress verminderen. Een kind dat goed in balans is ontwikkelt een beter immuunsysteem, bevordert de spijsvertering en bloedcirculatie en zal het zelfvertrouwen versterken.